Florentina Elena Nagy, loc. Lupeni, jud. Hunedoara
8 porții
Pregătire: 1 oră și 30 minute
Coacere: 30 minute
Îți trebuie:
- 75 g unt
- 175 g biscuiți
- 25 g ciocolată
- 2 banane
- sucul de la 1/2 lămâie
- 250 g budincă caramel
- 300 ml frișcă
- 1 linguriță ness
Pregătești așa:
Untul îl topești la foc potrivit, apoi adaugi biscuiții măcinați și ciocolata ruptă bucățele.
Amesteci bine, după care torni compoziția într-un vas, presari ușor și dai la rece 30 de minute. Bananele decojite, le tai feliuțe. Le pui peste stratul de biscuiți, stropești cu sucul de lămâie și acoperi cu budincă de caramel pregătită conform instrucțiunilor de pe plic. Bați frișca și încorporezi nessul dizolvat în apă caldă. Pui frișcă peste care apoi torni restul de budincă și dai vasul la frigider.
Super praji! Supeeeer! A facut mami meu!
Mulțumim pentru aprecieri! Ne cerem scuze pentru răspunsul întârziat, dar site-ul nostru este în schimbare și uneori nu avem acces zilnic. Ne dorim să avem cititorii aproape, să le oferim cele mai bune rețete, informații și să păsrtrăm o legătură continuă. Mulțumim!