Plăcintă răcoroasă cu piersici

foto: Mihai Nicolae

Plăcintă răcoroasă cu piersici

Rețetă de Elena Fărăgău, Sângeorgiu de Mureș, jud. Mureș

Preț: 20 lei-12 porții

Pregătire: 40 minute

Coacere: 30 minute

Îți trebuie: 1 pachet unt sau margarină, 250 g făină, 6 ouă, 250 g zahăr, 1 plic praf de copt, 2 pliculețe zahăr vanila,t 1 kg piersici

Pregătești așa: Freci untul moale sau margarina cu 100 g zahăr, adaugi gălbenușurile și făina, împreună cu praful de copt. La urmă, amestecând ușor, pui albușurile bătute spumă cu 150 g zahăr și cu zahărul vanilat. Torni compoziția într-o tavă care a fost unsă cu margarină și așezi deasupra piersicile tăiate, fără sâmburi. Dai la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!