Parfait

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
2 linguri cacao
2 1/2 linguri zahăr
4 ouă
4 bucățele ciocolată
50 g stafide
2 linguri dulceață de portocale
2 linguri apă
350 g frișcă
Pregătești așa:
Amesteci zahărul cu cacaua, adaugi apa și pui cratița pe foc la fiert până se îngroașă ca o smântână. Lași să se răcească bine și adaugi 4 gălbenușuri, frișca și albușurile bătute spumă. Amesteci bine.
Poți adăuga bucățele de ciocolată, stafide, dulceață de portocale sau de alt fel, după gust. Torni compoziția într-un vas și o dai la congelator circa 10 ore. Poți servi cu frișcă în cupe.

Pregătire: 15 minute; Fierbere: 10 minute
Rețetă de Iulia Cudalbu, loc. Breaza, jud. Prahova

Intră aici, vei găsi o altă rețet de Parfait.

Add Comment