Fursecuri cu ciocolată

Elena Raia, Pojorâta, jud. Suceava
Îți trebuie:

  • 200 g margarină
  • 100 g zahăr
  • 100 g nucă măcinată
  • 300 g făină
  • 1 plic zahăr vanilat.

Îți trebuie pentru glazură:

  • 100 g ciocolată de post
  •  2 linguri ulei.

Pregătești așa:
Amesteci toate ingredientele până obții o compoziție omogenă din care faci bulgărași pe care îi așezi într-o tavă unsă cu ulei și tapetată cu făină. Presezi bulgărașii cu o furculiță și-i coci la foc potrivit 15-20 de minute. După ce s-au copt și s-au răcit treci bulgărașii prin ciocolata topită cu uleiul pe baie de aburi. Îi poți da și prin zahăr pudră. Sunt foarte buni și ușor de preparat.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!