Fondante aromate

Foto: MIhai NIcolae – Burda România

Îți trebuie:
500 nucă de cocos rasă
500 g nucă măcinată
400 ml lapte condensat
1 pachet unt
10 linguri fructoză
1 esență de rom
500 g ciocolată neagră
500 ml frișcă lichidă dietetică
fulgi de ciocolată amăruie

Pregătești așa:
Freci untul spumă cu fructoza. Adaugi laptele, fulgii de ciocolată, esența, nuca de cocos și nuca măcinată. Rupi ciocolata neagră în bucăți și o pui la topit pe baie de abur. Când s-a topit, o iei de pe foc și o torni peste frișca lichidă, amestecând încontinuu, până obții o cremă omogenă. Din amestecul de nuci formezi bile pe care le treci prin glazură de ciocolată, le pui pe platou și le lași la rece să se întărească.

100 BUC.
Pregătire: 50 minute 
FIERBERE: 7 minute
Rețetă de Floarea Pană, Lupeni, jud. Hunedoara

 

Add Comment