Foi de napolitană cu cremă de nucă de cocos

Rețeta pe care v-o prezentăm, Foi de napolitană cu cremă de nucă de cocos, este foarte potrivită pentru un eveniment special. Deoarece curând vom sărbători sfintele Paște, acest desert îți găsește locul pe masa plină cu bunătăți.

 

Foto: Foi de napolitană cu cremă de nucă de cocos

Îți trebuie:
1 pachet foi de napolitană
300 g lapte praf
250-300 g zahăr
100 ml apă
300 g nucă de cocos
1 pachet unt
Pregătești așa:
Apa, zahărul și untul le pui într-un vas pe foc, până se topește untul. Imediat încorporezi laptele praf, amestecat în prealabil cu nuca de cocos. Amesteci foarte bine, să nu facă cocoloașe.
Întinzi crema repede pe foi, cât este caldă încă. Suprapui foile umplute și le dai la rece, cu o greutate așezată deasupra, până se pătrund și se întărește crema. După câteva ore, poți tăia prăjitura după preferință.

Pregătire: 40 minute; Răcire: 3-4 ore
Rețetă de Ana-Maria Pârvuleț, București

 Citeste si:

Add Comment