Desert delicios de post

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
500 g biscuiți
1 compot de ananas
100 g rahat tăiat bucățele
150 g stafide opărite
200 g nucă coaptă și fărâmițată
1 pachet de margarină
250 g zahăr
200 g apă
100 g cacao
Pregătești așa:
Prepari un sirop din zahăr și apă pe care îl fierbi foarte bine. În el adaugi un pachet de margarină și cacaua. Rupi biscuiții bucățele foarte mici și peste ei adaugi rahatul tăiat bucățele foarte mici, stafidele opărite, nuca și compotul de ananas (tăiat mărunt). Peste acestea adaugi siropul și amesteci totul foarte bine.
Așezi desertul pe un platou și îi poți da o formă de tort sau de ruladă.

Pregătire: 40 minute; Fierbere: 30 minute
Rețetă de Mirela Staicovici, Câmpulung Muscel, jud. Argeș

Încearcă și rețeta de aici.

Add Comment