Cornulețe foarte moi

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
250 g untură
250 g smântână
1 cub drojdie
1-2 pliculețe zahăr vanilat
coajă rasă de lămâie
puțin zahăr
600 g făină
Pregătești așa:
Amesteci toate ingredientele și lași aluatul să crească puțin. Întinzi apoi foaia, tai în pătrate și pui umplutura. Formezi cornulețele și le pui în cuptor circa 40 de minute. Umplutura poate fi: gem cu nucă, marmeladă sau brânză dulce cu zahăr vanilat.

Pregătire: 30 minute; Coacere: 40 minute
Rețetă trimisă MIHAELA ZBANȚ, Sinaia, jud. Prahova

Intră aici și vei găsi o rețetă deosebită de cornulețe.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!