Clătite umplute cu dulceață de trandafiri

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
3 ouă
1 cană cu apă minerală
1 bol cu făină
un praf de sare
dulceață de trandafiri
Pregătești așa:
Bați ouăle cu sarea, apoi adaugi apa minerală. Treptat, începi să adaugi făina câte puțin, până obții un aluat care curge, ca o smântână.
Lași aluatul în repaus timp de 15 minute, dacă vrei să ai clătite mai pufoase sau le poți coace imediat. Iei o tigaie, o ungi cu ulei și pui câte un polonic din compoziție. Clătita e gata când se desprinde de pe margini și e rumenită ușor. Umpli clătitele cu dulceață de trandafiri și le rulezi sau le împăturești în patru.

Pregătire: 25 minute; Coacere: 30 minute
Rețetă de Monica Antoniciuc, Galați

Intră aici și vei vedea cum se prepară clătitele cu mac.

Add Comment