Budincă de vișine

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
500 g vișine
150 g unt
6 ouă
50 g zahăr
1 ceașcă pesmet
1 linguriță de scorțișoară
pesmet pentru tapetat

Pregătești așa:
Cureți vișinile de sâmburi, presari o lingură de zahărpeste ele și le lași să stea o oră.
Freci untul spumă, la care adaugi gălbenușurile și zahărul. Le amesteci cu pesmetul și cu scorțișoara. Adaugi vișinile scurse bine și albușul bătut spumă.
Coci budinca într-o formă, timp de o oră. Servești cu sirop de vișine.

Rețetă de Nagy Irma, loc. Bălan, jud. Harghita

Intră și aici.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!