Budincă de orez cu mere

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
2 căni mijlocii cu orez
1 l lapte
100 g margarină
75 g zahăr
20 g zahăr vanilat
4 ouă
100 g stafide
sare
500 g mere
Pregătești așa:
Pui orezul în laptele fierbinte cu un praf de sare și îl lași să se umfle. Între timp, bați spumă margarina cu zahărul, zahărul vanilat și gălbenușurile. Adaugi orezul, stafidele și 500 g mere tăiate felii.
La urmă, încorporezi spuma de albuș. Torni totul într-o tavă bine unsă și coci la foc mijlociu, circa 50 de minute.

Pregătire: 35 minute; Coacere: 50 minute
Rețetă de Elena Fărăgău, Sângeorgiu de Mureș, jud. Mureș

Intră aici și încearcă și această budincă.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!