Brioșe cu portocale

Foto: Briose cu portocale – Mihai Nicolae, Burda Romania

Îți trebuie:
150 g zahăr
3 ouă
1 plic zahăr vanilat
50 ml ulei
250 g făină
1 linguriță praf de copt
frișcă
zeama de la 1/2 portocală
1 portocală
Pregătești așa:
Amesteci zahărul cu ouăle și zahărul vanilat, până când devin cremoase. Încorporezi uleiul ca la maioneză, amestecând continuu, apoi făina în ploaie, adaugi praful de copt și zeama de portocală și omogenizezi. Torni compoziția în forme de brioșe și le dai la cuptor, încins în prealabil.
Coci brioșele 30 de minute. Decorezi brioșele cu frișcă și cu felii de portocală.

Pregătire: 25 minute; Coacere: 30 minute
Rețetă de Raluca-Ramona Pop, Sângeorgiu de Mureș, jud. Mureș

Dacă dorești o altă rețetă de brioșe intră aici.

Add Comment