Bomboane de casă

Mariana Corîe, loc. Însurăței, jud. Bihor

Îți trebuie pentru cremă:

  • 500 g smântână
  • 500 g ciocolată neagră
  • esență de rom
  • 200 g stafide înmuiate în rom.

Îți trebuie pentru bomboane:

  • 500 g unt
  • 4 ouă
  • 150 zahăr
  • 600 g făină.

Pregătești așa:

Freci untul cu ouăle și zahărul. Adaugi făina și amesteci, iar compoziția rezultată o torni cu un șpriț în tavă și coci fursecuri. Separat, tai ciocolata bucățele și o pui la bain-marie împreună cu smântâna. Când s-a topit ciocolata, o iei de pe foc și o lași la răcit, apoi o bați bine cu un tel și adaugi esența de rom și stafidele. Pui această cremă pe fursecuri, apoi treci aceste bomboane prin nucă de cocos sau nucă măcinată.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!