Drob de ciuperci cu busuioc

Drob de ciuperci cu busuioc. Pentru cei care nu pot consuma carne de miel, organe de miel, carnea în general, oferim un drob vegetarian foarte gustos, care în mod sigur o să fie apreciat și de către cei care preferă drobul tradițional, din organe de miel sau de pui.

drob

Foto: Drob de ciuperci cu busuioc – Arhivă City Publishing SRL

Îți trebuie:
1 kg ciuperci
5 fire ceapă verde
2 fire usturoi verde
100 g brânză tofu (sau 6 ouă pentru perioada de dulce)
4-5 linguri făină
2 fire busuioc verde
mărar, pătrunjel
sare și piper după gust
5 linguri ulei
Pregătești așa:
Toci verdețurile foarte mărunt și le călești ușor, împreună cu mirodeniile, apoi le amesteci cu ciupercile curățate, spălate bine și tocate foarte mărunt. Toate aceste ingrediente le amesteci cu brânza tofu (sau cu ouăle bătute foarte bine) împreună cu făina.
Pui ceastă compoziție într-o tavă unsă și presărată cu făină, apoi o dai la cuptor.
Drobul este gata, când se rumenește ușor pe margine. Poftă bună!

Pregătire: 40 minute; Coacere: 40 minute
Rețetă de Florea Constantin, loc. Ciochina, jud. Ialomița

Încearcă și această rețetă.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!