Langoși cu brânză

 

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
300 g făină
2 ouă
3 linguri ulei
150 g iaurt
1 linguriță bicarbonat
un praf de sare
250 g telemea de vacă
250 ml ulei pentru prăjit
Pregătești așa:
Pui făina într-un castron și spargi ouăle, adaugi iaurtul, uleiul, sarea și bicarbonatul. Frămânți bine. După ce a crescut, întinzi foaia și o tai pătrățele, pe care le umpli apoi cu brânza rasă. Presezi marginile și îi pui la prăjit în ulei bine încins. Îi rumenești bine, apoi îi scoți pe un platou încins.
Poți servi langoșii presărați cu zahăr vanilat.

Pregătire: 40 minute; Coacere: 35 minute
Rețetă de Maria Soficaru, Ploiești, juc. Prahova

Intră aici și vei descoperi o rețetă de langoș gustoasă.

One Response

  1. Gligor ianuarie 10, 2019

Add Comment