Banane umplute

Gabriela Demidov, loc. Sulina, jud. Tulcea

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

3 porții
Pregătire: 1 oră și 30 minute

Îți trebuie:

  • 6 banane potrivite ca mărime
  • 250 g brânză de vaci
  • 1/2 kg frișcă
  • 1 pachet jeleuri de căpșune

Pregătești așa:

Tai bananele în două pe lung, dar nu de tot, căci baza trebuie să rămână lipită în așa fel încât să le poți recompune.
Scoți miezul pe care îl amesteci cu brânza de vaci și cu jumătate din cantitatea de frișcă.
Umpli cojile bananelor și peste ele pui restul de frișcă și boabele de jeleuri. După ornare dai bananele la rece, pentru 1-2 ore.

One Response

  1. cristi craus iulie 25, 2013

Add Comment