Ciorbă cu găluște din brânză

Ciorbă cu găluște din brânză pentru cei care iubesc brânza. Este preparată cu verdețuri de primăvară, pline de vitamine care ne dau sănătate și ne crește imunitatea.

ciorba

Foto: Ciorbă cu găluște din brânză – Arhivă City Publishing SRL

Îți trebuie:
2 cepe
1 legătură de pătrunjel
1 legătură de mărar
5 frunze de ștevie
10 bucăți lobodă roșie
1 frunză de leuștean
2 ouă
1 pahar făină
50 g brânză
1 lingură sare
un pic de piper
apă
500 ml borș
1 lingură smântână
Pregătești așa:
Speli, cureți și tai mărunt ceapa, pătrunjelul, mărarul, ștevia, leușteanul și loboda roșie, apoi le pui la fiert.
Când zarzavatul este fiert, adaugi borșul, sarea și piper, după gust.
Separat, într-un castron, prepari brânza astfel: frămânți bine brânza amestecată cu ouăle, făina și puțină sare. Formezi biluțe și le dai drumul în borșul pregătit.
Mai lași doar 10 minute, după care dregi ciorba cu lingura de smântână. Iei de pe foc și servești ciorba. Este o ciorbă foarte gustoasă, ușoară și sățioasă!

Pregătire: 25 minute; Fierbere: 40 minute
Rețetă de Cristina Burcă, loc. Secuieni, jud. Bacău

Încearcă și rețeta de aici!

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!