Zmeurată din Ardeal

foto: Mi25hai Nicolae

Zmeurată din Ardeal

Rețetă de Gina-Georgeta Deușan, Luna de Jos, jud. Cluj

Preț: 10 lei-4 porții

Pregătire: 20 minute

Așteptare: 2 ore

Îți trebuie:
■ 600 g zmeură ■ 3 linguri miere ■ 3 linguri zeamă de lămâie ■ 2 căni cuburi de gheață ■ 2 pahare de apă plată sau minerală

Pregătești așa: Amesteci fructele cu miere, le zdrobești și le lași la scurs într-o strecurătoare timp de 2 ore. Amesteci gheața cu zeama de lămâie într-un blender, până se topește gheața. Torni apoi fulgii de gheață peste sucul strecurat de fructe, completezi cu apă și servești imediat, adăugând câte 2 bobițe de zmeură în fiecare pahar.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!