Vin fiert aromat

Foto: MIhai Nicolae -Burda România

 

Îți trebuie:
1 l vin roșu
1/2 linguriță scorțișoară
câteva cuișoare
1/2 mandarină (cu coajă)
1/2 portocală (cu coajă)
zahăr

Pregătești așa:
Pui vinul într-o oală pe foc, adaugi scorțișoara, câteva cuișoare, mandarina și portocala, ambele cu coajă. Pui și zahăr după gust. Amesteci și lași să fiarbă puțin, să-și tragă vinul toate aromele adăugate în el. Servești vinul în căni, cât este fierbinte. Este foarte potrivit pentru sezonul rece, mai ales alături de cei dragi, la o vorbă la gura sobei.

4 porții 
Pregătire: 10 minute 
FIERBERE: 10 minute

Rețetă de Alina Frumosu, com. Luna, jud. Teleorman

 

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!