Mojito cu lime și piersici

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
1 litru apă minerală
450 ml rom alb
câteva frunze de mentă
250 ml suc proaspăt de lime
140 g zahăr
1 linguriță coajă de lămâie
500 g piersici curățate de coajă și tăiate cubulețe
gheață
Pregătești așa:
Speli și tai piersicile în cubulețe, apoi le pui în blender și le pasezi. Strecori piureul format printr-o sită deasă, pentru a scăpa de părțile solide. Amesteci sucul de lime cu coaja rasă de lime, zahărul și menta într-un recipient. Apoi zdrobești frunzele de mentă în acest amestec cu dosul unei linguri. Adaugi piureul și romul și amesteci până când dizolvi zahărul. Adaugi apa minerală.
Servești cocteilul în pahare cu gheață și decorezi cu frunze de mentă.

Pregătire: 35 minute
Rețetă de Elena Fărăgău, Sângeorgiu de Mureș, jud. Mureș

Intră aici și vei găsi rețeta unui cockteil special.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!