Triunghiuri aperitiv

Foto: MIhai Nicolae – Burda România

 

Îți trebuie:

2 foi de napolitană

compoziție de chifteluțe

3-4 ouă

ulei pentru prăjit

Îți trebuie pentru compoziția de chifteluțe:

500 g carne tocată (amestec de porc și vită)

50 g pesmet

50 g miez de pâine înmuiat în apă și stoarsă bine

4 căței de usturoi pisați

2 ouă întregi

3-4 frunze de pătrunjel tocate mărunt

sare și piper după gust

Pregătești așa:

Amesteci toate ingredientele pentru compoziția de chifteluțe și umpli cele 2 foi de napolitană. Tai apoi pătrate pe care, le tai pe diagonală, ca să rezulte triunghiuri. Le tăvălești prin făină, le dai prin ou iar, la final, le prăjești pe ambele părți în ulei încins.

8 porții › Pregătire: 25 minute › Coacere: 30 minute

Rețetă trimisă de Tanko Anka-Elena, loc. Vașcău, jud. Bihor

Add Comment