Tartine cu fasole și susan

Foto: Mihai Nicolae - Burda RomâniaÎți trebuie:

40 g margarină

1 cutie fasole boabe

1 ceapă tocată mărunt

1 morcov fiert și răcit

2 linguri susan

1 căpățână mică de usturoi

2 linguri pastă de roșii

5-6 linguri ulei

2 baghete graham

mărar

Pregătești așa:

  1. Treci boabele de fasole prin mașina de tocat, le amesteci apoi cu usturoiul bine pisat și cu semințele de susan puțin prăjite. Rumenești ceapa tocată în 5-6 linguri de ulei și adaugi cele 2 linguri de pastă de roșii, sare și piper.
  2. Ungi feliile de pâine graham cu margarina, apoi cu pasta de fasole. Pe fiecare tartină pui 1/2 linguriță de prăjeală și ornezi cu figurine de morcov și puțin mărar verde. Poftă bună!

 

2 porții › Pregătire: 15 minute › Coacere: 5 minute

Rețetă trimisă de Ionela Radu, com. Dor Mărunt, jud. Călărași

 

Add Comment