Tartă cu cârnați

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
3 cârnați de casă
1 pachet foi de plăcintă
250 g morcovi
1 bucată de broccoli
200 g cașcaval
200 g brânză telemea
200 g cremă de brânză
1 ou
semințe de chimen
50 g smântână
Pregătești așa:
Scoți pachetul de foi de plăcintă de la frigider și îl lași să se dezghețe la temperatura camerei. Într-un vas, amesteci crema de brânză cu brânza telemea și cu smântâna până se formează o cremă. Separat, pui la fiert morcovii cu broccoli. Pui hârtie de copt într-o tavă și așezi jumătate dintre foile de plăcintă în ea. Le ungi cu un ou bătut. Peste ele adaugi compoziția de brânză, după care pui restul foilor. Înainte de a se da la cuptor presari cașcavalul ras, semințele de chimen și cârnații de casă. Dai tava la cuptor circa 40 de minute. Servești tarta cu garnitură de morcovi și cu broccoli.

10 porții Pregătire: 25 minute COACERE: 40 minute
Rețetă de Marilena Udrică, com. Măldăeni, jud. Teleorman

 

Dacă dorești și un alt tip de tartă ca aperitiv caută aici

Add Comment