Ștrudel cu legume

Rețetă trimisă de Marta Rusu, loc. Voitinel, jud. Suceava

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

4 porții
Pregătire: 20 minute
Coacere: 30 minute

Îți trebuie:

  • 225 g aluat de foi
  • 1/2 gulie
  • 2 morcovi
  • 175 g broccoli
  • 1 lingură unt
  • 200 ml lapte
  • 100 g mazăre
  • 200 g cremă de brânză cu verdeață
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 linguri muștar
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 1 lingură tarhon

Pregătești așa:

Decongelezi aluatul. Călești 6 minute morcovii și gulia. După 2 minute adaugi broccoli și mazărea. Adaugi 100 g cremă de brânză amestecată cu ou, sare și piper. Întinzi aluatul și așezi deasupra legume. Rulezi în prosop și lipești marginile. Coci 30 minute. Restul de brânză o topești în lapte. Adaugi muștar, suc de lămâie, sare, piper și tarhon. Ștrudelul îl tai felii și îl servești cu sos.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!