Ștrudel cu legume

Rețetă trimisă de Marta Rusu, loc. Voitinel, jud. Suceava

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

4 porții
Pregătire: 20 minute
Coacere: 30 minute

Îți trebuie:

  • 225 g aluat de foi
  • 1/2 gulie
  • 2 morcovi
  • 175 g broccoli
  • 1 lingură unt
  • 200 ml lapte
  • 100 g mazăre
  • 200 g cremă de brânză cu verdeață
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 linguri muștar
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 1 lingură tarhon

Pregătești așa:

Decongelezi aluatul. Călești 6 minute morcovii și gulia. După 2 minute adaugi broccoli și mazărea. Adaugi 100 g cremă de brânză amestecată cu ou, sare și piper. Întinzi aluatul și așezi deasupra legume. Rulezi în prosop și lipești marginile. Coci 30 minute. Restul de brânză o topești în lapte. Adaugi muștar, suc de lămâie, sare, piper și tarhon. Ștrudelul îl tai felii și îl servești cu sos.



Add Comment