Ștrudel cu legume

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
225 g aluat de foi
1/2 gulie
2 morcovi
75 g broccoli
1 lingură unt
200 ml lapte
100 g mazăre
200 g cremă de brânză cu verdeață
1 ou
sare și piper
2 linguri muștar
1 lingură suc de lămâie
1 lingură tarhon
Pregătești așa:
Decongelezi aluatul. Călești 6 minute morcovii și gulia. După 2 minute adaugi broccoli și mazărea. Înglobezi 100 g cremă de brânză amestecată cu ou, sare și piper.
Întinzi aluatul și așezi deasupra legume. Rulezi în prosop și lipești marginile. Coci 30 minute.
Restul de brânză o topești în lapte. Adaugi sos muștar, suc de lămâie, sare, piper și tarhon. Ștrudelul îl tai felii și îl servești cu sos.

Rețetă de Marta Rusu, loc. Voitinel, jud. Suceava

Intră aici, vei găsi o altă rețetă de ștrudel.

Add Comment