Ștrudel cu legume

 

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

4 porții
Pregătire: 20 minute
Coacere: 30 minute

Îți trebuie:

225 g aluat de foi
1/2 gulie
2 morcovi
175 g broccoli
1 lingură unt
200 ml lapte
100 g mazăre
200 g cremă de brânză cu verdeață
1 ou
sare
piper
2 linguri muștar
1 lingură suc de lămâie
1 lingură tarhon

Pregătești așa:

Decongelezi aluatul. Călești 6 minute morcovii și gulia. După 2 minute adaugi broccoli și mazărea. Adaugi 100 g cremă de brânză amestecată cu ou, sare și piper. Întinzi aluatul și așezi deasupra legume. Rulezi în prosop și lipești marginile. Coci 30 minute. Restul de brânză o topești în lapte. Adaugi muștar, suc de lămâie, sare, piper și tarhon. Ștrudelul îl tai felii și îl servești cu sos.

Add Comment