Șnițel cu parizer și brânză (sau cașcaval)

Catița Petrovici, com. Svinița, jud. Mehedinți

Îți trebuie:

  • 8-10 șnițele de porc sau de vită
  • 200 g parizer felii
  • 200 g cașcaval sau brânză rasă
  • condimente
  • ulei
  • 200 ml vin alb.

Pregătești așa:

Într-un vas cu ulei frigi feliile de parizer și, când sunt rumenite, le scoți pe o farfurie.În același ulei frigi și șni-țelele și, când sunt gata, torni 200 ml vin și acoperi vasul. Lași să se înăbușe 15 minute. Apoi, pe fiecare bucată de șnițel așezi feliile de parizer, iar deasupra pui brânza sau cașcavalul ras. Acoperi iar vasul și mai lași pe foc pentru 15-20 minute. Ca garnitură, poți folosi pilaf sau cartofi natur. Poftă bună!

Add Comment