Sărmăluțe asortate (aperitiv)

Foto: Mihai Nicolae

Sărmăluțe asortate (aperitiv)

Rețetă de Ionela Radu, com. Dor Mărunt, jud. Călărași

Preț: 19 Lei-6 Porții

Pregătire: 40 minute

Fierbere: 10 minute

Îți trebuie pentru sărmăluțe: ■ 300 g brânză topită sau cremă de brânză ■ 50 g măsline verzi umplute cu ardei ■ 50 g șuncă presată ■ 50 g ciuperci din conservă ■ foi de ștevie (opărite și scurse) ■ pâine integrală

Pregătești sărmăluțele așa: 100 g de brânză o amesteci cu măsline umplute cu ardei, cu 100 g de șuncă presată tocată fin, iar ultima parte de brânză o omogenizezi cu ciupercile. Din fiecare pastă obținută și foi de ștevie modelezi mici sărmăluțe (cât o îmbucătură), pe care le servești cu pâine integrală prăjită. Sfat! Poți umple foile și cu salată de boeuf. Aceste sărmăluțe sunt un aperitiv.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!