Sărmăluțe asortate (aperitiv)

Foto: Mihai Nicolae

Sărmăluțe asortate (aperitiv)

Rețetă de Ionela Radu, com. Dor Mărunt, jud. Călărași

Preț: 19 Lei-6 Porții

Pregătire: 40 minute

Fierbere: 10 minute

Îți trebuie pentru sărmăluțe: ■ 300 g brânză topită sau cremă de brânză ■ 50 g măsline verzi umplute cu ardei ■ 50 g șuncă presată ■ 50 g ciuperci din conservă ■ foi de ștevie (opărite și scurse) ■ pâine integrală

Pregătești sărmăluțele așa: 100 g de brânză o amesteci cu măsline umplute cu ardei, cu 100 g de șuncă presată tocată fin, iar ultima parte de brânză o omogenizezi cu ciupercile. Din fiecare pastă obținută și foi de ștevie modelezi mici sărmăluțe (cât o îmbucătură), pe care le servești cu pâine integrală prăjită. Sfat! Poți umple foile și cu salată de boeuf. Aceste sărmăluțe sunt un aperitiv.

Add Comment