Salată de vară cu piept de pui

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
1 piept de pui fiert
1 mână de fasole verde fiartă
1 mână de mazăre fiartă
2-3 cartofi fierți
1 ardei roșu
1/2 gulie
3-4 ciuperci tăiate felii și fierte
2 morcovi
1/2 țelină
2-3 castraveți
verdeață
crutoane 
roșii cherry
Îți trebuie pentru dressing:
100 ml ulei de măsline
2 linguri muștar
2 linguri iaurt
Pregătești așa:
Iei pieptul de pui fiert și îl tai cu-bulețe sau fâșii. Fasolea verde, mazărea verde și cartofii, fierte toate, le tai ca pentru salată și le amesteci cu pieptul de pui. Speli și tai fâșii sau cuburi, ardeiul gras roșu și la fel procedezi și cu gulia. Adaugi și ciupercile fierte, morcovii și țelina fierte și tăiate felii, castraveții, curățați și tăiați după preferință. Presari și verdeață tocată mărunt. Pregătești un sos din ulei de măsline, muștar și iaurt. Amesteci ușor și consumi salata cu crutoane și roșii cherry.

Pregătire: 40 minute; Răcire: 30 minute
Rețetă propusă de Adriana Pancu, București

Intră aici și vei găsi o rețetă foarte bună.

Add Comment