Salată de iarnă

Foto: Mihai Nicolae

 

Îți trebuie:
800 g cartofi
300 g sfeclă roșie
100 g gogoșari în oțet
200 g castraveciori murați
150 g conopidă murată
300 g mazăre (conservă)
300 g fasole verde 
(conservă)
200 g morcovi
100 g țelină
125 g ulei
60 ml oțet
sare
Pregătești așa:
Fierbi cartofii în coajă și îi cureți. Separat, fierbi sfecla roșie, morcovul și țelina. Cartofii, sfecla, morcovul, țelina, gogoșarii, cas-tra–veții și conopida le tai cubulețe. Amesteci toate ingredientele cu mazărea și cu fasolea verde tăiată bucăți mici. Adaugi uleiul, oțetul diluat în apă, puțin zahăr și sare după gust.

Preț: 9 lei – 4 porții Pregătire: 30 minute FIERBERE: 45 minute

Rețetă de Wanda Militaru, sat Cuza-Vodă, com. Sălcioara, jud. Dâmbovița

Add Comment