Salată de boeuf specială

Cristina Hurjui, loc. Rădăuți, jud. Suceava
Îți trebuie:

  • 500 g carne fiartă de pui
  • 6-7 cartofi fierți în coajă
  • 3 morcovi
  • 3 castraveți murați
  • 3 mere (acrișoare)
  • 1 conopidă (mică)
  • 2 gogonele murate
  • condimente
  • maioneză preparată din 4 gălbenușuri.

Pregătești așa:
Fierbi și toci carnea, cartofii îi fierbi și îi cureți de coajă, la fel și morcovii. Tai cubulețe mici castraveții, merele și gogonelele. Desfaci conopida în bucățele și o lași timp de 15 minute în apă sărată. O scurgi și o tai în bucățele. Amesteci toate ingredientele, condimentezi, iar la sfârșit, adaugi maioneza. Pui salata pe platouri și o ornezi după imaginație.



Add Comment