Salată cu pește afumat

Elena Bulf, loc. Techirghiol, jud. Constanța

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

5 porții
Pregătire: 25 minute

Îți trebuie:

  • 250 g pește afumat
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 țelină
  • 2 mere
  • 1 castravete murat
  • 50 ml ulei
  • 30 ml oțet
  • 20 g zahăr
  • sare
  • piper

 

Pregătești așa:
Așezi într-un castron peștele afumat, adaugi morcovul și țelina rase, ceapa tăiată peștișori, castravetele tăiat felii subțiri și merele curățate și tăiate cuburi.
Separat faci un sos din ulei, oțet, zahăr, sare și piper, pe care îl adaugi peste compoziția din castron. Amesteci bine și servești după câteva ore. Este o salată gustoasă și hrănitoare, care îți este la îndemână.
Poftă mare!

Add Comment