Salată asortată

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

 

Îți trebuie:
1/4 kg fasole verde grasă
1/4 kg mazăre verde
ardei
2-3 roșii
1 castravete
2 ouă fierte tari
200 g maioneză
pătrunjel verde
sare, piper
Pregătești așa:
Fierbi fasolea și mazărea în apă clocotită sărată. Când sunt fierte, le clătești cu apă rece și le lași să se scurgă bine. Le amesteci cu castravetele curățat de coajă și tăiat în rondele fine, cu roșiile și ouăle, de asemenea tăiate în rondele.
Dacă dorești salata mai picantă, mai adaugi, înainte de maioneză, puțină zeamă de lămâie și, după preferință, sare și piper. Deasupra salatei, presari pătrunjel verde tocat mărunt.

Pregătire: 20 minute; Fierbere: 40 minute
Rețetă propusă de Practic în bucătărie

Iată aici rețeta unei salate delicioase.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!