Rulouri cu telemea la grătar

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie pentru foi:
500 g piept de pui fără os
1 cartof crud, ras
1 ou
200 g telemea de capră, rasă
2 lingurițe mărar verde, tocat
1 ceapă mică tocată 1 felie de pâine înmuiată în lapte
1 lingură smântână
usturoi
piper, sare
ulei
Îți trebuie pentru cremă:
1 cutiuță smântână
1 lingură muștar
1/4 ceșcuță ulei de măsline
Pregătești așa:
Toci pieptul de pui fin, îl amesteci cu usturoiul tocat, cartoful, oul, pâinea înmuiată și stoarsă, sare și piper. Frămânți bine compoziția, după care întinzi o foaie mai grosuță.
Freci telemeaua rasă cu mărar, ceapa tocată și smântâna. Întinzi compoziția peste carne, rulezi, lași 10 minute, după care o prăjești pe grătarul încins, uns cu slănină afumată.
Porționezi și servești cu cremă de muștar sau fără, după preferință. Este o rețetă foarte sățioasă.

Pregătire: 25 minute; Coacere: 20 minute
Rețetă de Elena Potra, loc. Lipova, jud. Arad

Intră aici și citește acest articol despre sushi. Aici vei găsi o rețetă de rulou cu pește.

Add Comment