Rulouri cu șuncă și cașcaval

Foto: Mihai Nicolae

Rulouri cu șuncă și cașcaval

Rețetă de Nicoleta Popescu, București

Preț: 25 lei-4 porții

Pregătire: 25 minute

Coacere: 20 minute

Îți trebuie pentru rulouri cu șuncă și cașcaval: 2 dovlecei mici (400 g), 1 vânătă mică (200 g), 3 fire de ceapă verde, 200 g brânză de vaci, 100 g parmezan, 200 g șuncă felii subțiri, 3 roșii, 5 linguri ulei de măsline, 3 crenguțe de cimbru, piper alb, sare

Pregătești așa: Speli dovleceii și vânăta și îi tai pe lung în felii cât mai subțiri, pe care le frigi pe ambele părți într-o tigaie de teflon neunsă și le condimentezi cu sare, după gust. Toci ceapa mărunt, după care o amesteci cu brânza și parmezanul și condimentezi cu sare și piper. Tai feliile de șuncă pe lung, aproximativ cât lățimea feliei de vânătă. Pe o tavă așezi feliile de dovlecel, pui deasupra feliile de vinete și apoi cele de șuncă. Adaugi brânza și rulezi cât se poate de strâns, apoi dai la frigider până în momentul servirii. Speli roșiile, le cureți de semințe, le tai cubulețe mici și le pui într-un castron. Adaugi uleiul de măsline, frunze de cimbru și sare după gust, apoi amesteci bine. Servești amestecul de roșii cu rulourile alături de o felie de pâine prăjită. Poftă bună!

Add Comment