Ruladă festivă

Foto: Practic in Bucatarie; Mhai Nicolae

5 porții
Pregătire: 24 ore și 25 minute
Coacere: 1 oră

Îți trebuie:

1 bucată carne de porc cu grăsime
4 felii de șuncă
1/2 ardei roșu
1/2 ardei galben
250 g cașcaval
Îți trebuie pentru marinat:

250 ml vin alb
250 ml apă
oregano
rozmarin
sare
piper
Pregătești așa:
Speli carnea și o pui la marinat 24 de ore. Când o scoți, o ștergi cu un șervețel de bucătărie și o umpli cu 50 g cașcaval dat pe răzătoare, felii de șuncă, bucăți de cașcaval, ardei roșu și galben tăiat în bețișoare. Rulezi carnea și o legi cu ață. Într-un vas de yenna pui sosul de la marinat, așezi rulada și o dai la cuptor.
Condimentezi cu sare și piper după gust.

Add Comment