Ruladă din pâine cu piept de pui

Foto: Ruladă din pâine cu piept de pui – Arhivă Burda România

Îți trebuie:
600 g piept de pui tocat
4 batoane de pâine
1 ardei gras roșu
1 ou
sare și piper după gust
Pregătești așa:
Tai căpăcelul batoanelor de pâine și scobești batoanele cu ajutorul unei lingurițe. Amesteci pieptul de pui cu oul, apoi adaugi miezul care a fost scos din batoane.
Tai mărunt ardeiul și îl adaugi la umplutură.
Asezonezi cu sare și piper după gust și amesteci bine până se omogenizează.
Umpli fiecare baton cu compoziția rezultată (umplutura trebuie împinsă foarte bine până în capătul batonului, ca să nu rămână goluri de aer). Pui căpăcelul și înfășori batonul strâns în folie de aluminiu.
Așezi ruladele în tavă și dai la cuptor, la foc mediu (150 de grade Celsius), pentru aproximativ 1 oră. Când sunt gata, le scoți din cuptor, mai lași jumătate de oră în folie, să se răcească, apoi le scoți și le feliezi.

Pregătire: 45 minute; Coacere: 60 minute
Rețetă de Ștefania Anastasiu, Iași

Intră aici!

Add Comment