Ruladă aperitiv

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
1 kg brânză de vaci
1 conservă pate de ficat
8 gălbenușuri fierte
1 pachet margarină
6 gogoșari murați
sare și piper
Pregătești așa:
Împarți margarina în trei părți egale. Prima parte o freci cu brânză până devine ca o pastă, la care adaugi 2 gogoșari tăiați cubulețe, sare și piper. Întinzi această compoziție pe o coală de celofan.
A doua parte de margarină o freci cu pateul și adaugi 2 gogoșari tăiați cubulețe, sare și piper. Această compoziție o întinzi peste prima.
A treia parte de margarină o freci bine cu gălbenușurile, adaugi restul de gogoșari tăiați cubulețe, sare și piper. Întinzi această compoziție peste a doua, apoi rulezi și dai la frigider pentru 2 ore. Tai rulada felii groase.

Pregătire: 2 ore și 20 minute
Rețetă de Dorina Mazunca, Arad

Aici vei găsi rețeta unei rulade foarte ușor de preparat.

Add Comment