Plăcintă cu pastramă, cârnăciori și cașcaval

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rețetă de Rodica-Doine Crăciun, Galați

10 porții
Pregătire: 20 minute
Coacere: 40 minute

Îți trebuie:

500 g foi de plăcintă
250 g cârnăciori
250 g pastramă
300 g cașcaval
5 ouă
2 cepe
1 legătură mărar
sare
piper
ulei

Pregătești așa:
Cureți ceapa de coajă, o speli și o tai mărunt. Speli mărarul și îl tai fin. Într-un bol, amesteci cârnăciorii tăiați rondele, pastrama și cașcavalul tăiate pătrățele, 4 gălbenușuri, mărarul și cea-pa. Condimentezi cu sare, piper și la final încorporezi al-bușurile bătute spumă.
Ungi tava cu ulei, pui foaia de plăcintă, întinzi compoziția de mai sus, acoperi cu o altă foaie și dai la cuptor pentru 35-40 de minute.

Add Comment