Pizza ruladă

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
1 lipie mare
100 g cârnat afumat
100 g pastramă
8 fâșii bacon
1 ardei
2 roșii
½ ceapă
2 ciuperci mari
200 g cașcaval
1 castravete murat
ketchup
piper
busuioc
Pregătești așa:
Întinzi lipia și, pe toată suprafața ei, razi 150 g cașcaval. Tai toate ingredientele (mai puțin baconul) mărunt și le întinzi peste cașcaval. Piperezi și presari busuioc. Peste toate torni ketchup și presari cașcavalul rămas.
Rulezi lipia și o așezi pe hârtie de copt. Toată lipia o învelești în fâșii de bacon. Introduci tava cu lipia în cuptorul preîncălzit la 200 grade Celsius, timp de 20 de minute.

Pregătire: 40 minute; Coacere: 20 minute
Rețetă de Alina Văcaru, Iași

Aici vei găsi o altă rețetă de pizza.

Add Comment