Pizza „La metru”

Fotot: Mihai Nicolae

Rețetă de Milița Șolea, com. Svinița, jud. Mehedinți

PREȚ: 13 lei-6 porții

Pregătire: 25 minute

Coacere: 20 minute

Îți trebuie: 1 pachet aluat de foitaj congelat, 2 linguri pastă de tomate, 150 g salam uscat bănățean, 100 g bacon, 100 g măsline fără sâmburi, 1 lingură cimbru uscat, sare, piper

Foto: Mihai Nicolae

Pregătești așa: Aluatul decongelat îl așezi într-o formă lungă de tartă unsă cu puțin ulei. Pasta de tomate o diluezi cu puțină apă și o amesteci cu cimbrul. Cu această pastă ungi aluatul. Tai salamul felii subțiri pe care le cureți de pieliță și le așezi peste pasta de tomate. Pui și baconul tăiat cubulețe și adaugi măslinele. Potrivești de sare și piper, apoi dai tava la cuptor pentru 20 de minute.

Add Comment