Pizza cu blat de pâine

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
1 pâine albă
300 g mezeluri 
(salam, kaizer, șuncă)
100 ml lapte
2-3 ouă
50 g unt sau margarină
200 g cașcaval
pătrunjel verde
ketchup

Pregătești așa:
Cureți pâinea de coajă (opțional) și o tai felii de aproximativ 2 cm grosime, pe care le așezi într-o tavă unsă bine cu unt sau cu margarină, stropești feliile de pâine cu lapte călduț, apoi așezi mezelurile tăiate cubulețe. Deasupra, torni ouăle bătute spumă și cașcavalul ras. Introduci tava în cuptorul bine încins și coci pizza la foc potrivit timp de 20-30 de minute. Cu 5 minute înainte de a fi gata, presari pătrunjel verde tocat foarte fin. Scoți pizza din cuptor și pui ketchup, apoi o tai felii și o poți servi.

Preț: 24 lei – 10 porții Pregătire: 20 minute COACERE: 30 minute
Rețetă de Viorica Stafi, Roman, jud. Neamț

O rețetă de pizza ușor de făcut, cu altfel de balt decât cel frământat și dospit, găsești aici. 

O rețetă de pizza pentru vegetarieni găsești aici. 

 

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!