Pateu de vinete cu usturoi și avocado

Foto: Mihai Nicolae

Pateu de vinete cu usturoi și avocado

Rețetă de Sonia Miclescu, București

Preț: 10 lei-3-4 porții

Pregătire: 20 minute

Coacere: 20 minute

Îți trebuie: 350 g vinete coapte, 2 cepe potrivite, 2 căței de usturoi, 1 avocado mare, sare, 2 roșii

Pregătești așa: Coci vinetele, le cureți și le pui într-un castron, apoi le pasezi. Toci mărunt ceapa și usturoiul și le pui și pe ele în castron. Cureți avocado de coajă (trebuie să fie bine copt), îl pasezi, apoi amesteci totul. Adaugi sare, după gust și servești pateul cu felii de roșii.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!