Paste cu legume

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
350 g Spaghetti Barilla
2-3 linguri ulei de măsline
1 morcov, 1/2 ceapă
1 tulpină de țelină
2 căței de usturoi
1 borcan de sos Barilla Basilico
1 vârf de cuțit nucșoară
50 g parmezan ras
piper, sare
Pregătești așa:
Cureți și peli egumele. ai ceapa mărunt, toci tulpina de țelină și dai morcovul pe răzătoarea fină. Călești în uleiul de măsline ceapa, iar când devine ransparentă, daugi orcovul și tulpina de țelină. După 3-4 minute, adaugi sosul Barilla Basilico, pui usturoiul curățat, dar întreg, nucșoara și piper după gust. Lași să scadă la foc mic. Fierbi pastele „al dente”, în apă cu sare, urmând instrucțiunile de pe ambalaj.
Când sunt gata, le scurgi și le adaugi în sosul de legume, amestecând ușor, până la omogenizare. Presari parmezan ras pe fiecare porție.

Pentru o altă rețetă cu paste intră aici.

Add Comment