Parizer de pui cu ardei

Parizer de pui cu ardei, nu este greu de preparat și ne poate scoate din încurcătură când nu avem ceva cumpărat pentru masa de seară sau de dimineață. Deoarece vremurile ne obligă, am pregătit această rețetă de parizer, care ne poate ajunge o săptămână pentru mic dejun și cină. Este foarte gustos și sănătos, fiind preparat în casă.

parizer

Foto: Parizer de pui cu ardei – iStock

Îți trebuie:
1 piept de pui fără os
2 pulpe de pui, sau una de curcan dezosate
1 ardei roșu
1 ardei verde
1 linguriță de sare
1 linguriță de piper
puțin cimbru uscat
1 linguriță boia de ardei dulce și jumătate iute
Preparare:
Se toacă carnea de pui de două ori să fie mai fină. Se taie ardeiul cubulețe de 1 cm. Într-un bol adânc se amestecă bine carnea cu condimentele, sarea și ardeiul.
Pe o folie alimentară se modelează parizerul după grosimea dorită, se strâng bine capetele foliei și se pune în apă clocotită. Se acoperă vasul cu un capac și se lasă să fiarbă încet 30 minute. Se dă la rece, apoi se feliază cât e necesar. Un produs delicios pe care îl poate face orice gospodină.

Rețetă de Elena Potra, Bârzava, jud. Arad

Încearcă și preparatul de aici.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!