Panini cu brânză de capră și vinete

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
1 vânătă
30 ml ulei de măsline
3 cepe verzi
1 cățel de usturoi
50 g roșii uscate
busuioc proaspăt
150 g brânză de capră
100 ml iaurt
2 chifle lungi
sare
piper
Pregătești așa:
Feliezi vânăta și o asezonezi cu sare. Lași așa timp de 15 minute. Speli apoi feliile. Într-o tigaie încingi o lingură cu ulei de măsline. Adaugi ceapa verde tocată, usturoiul și o felie de vânătă tocată mărunt. Călești timp de 4 minute. Adaugi apoi roșiile și busuiocul și mai lași pe foc timp de 2 minute.
Încingi grătarul și îl ungi cu puțin ulei de măsline. Așezi feliile de vinete și le lași timp de 3-4 minute pe fiecare parte. Într-un bol amesteci brânza cu iaurtul și asezonezi cu sare și piper după gust.
Tai chiflele pe jumătate, le stropești cu ulei de măsline și adaugi câte o felie de vânătă și o linguriță din amestecul de ceapă și roșii. Deasupra pui și amestecul cu brânză de capră. Așezi chiflele pe o tavă și o dai la cuptor pentru 20 de minute.

Pregătire: 40 minute; Coacere: 20 minute
Rețetă de Silvia Sorică, com. Măldăeni, jud. Teleorman

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!