Foto: Mihai Nicolae
Pâine cu cașcaval
Rețetă de Claudia Poppel, Hunedoara
Preț: 15 lei-4 porții
Pregătire: 20 minute
Coacere: 10 minute
Îți trebuie: 1 pâine nu prea proaspătă, 100 g cașcaval, 2-3 cepe verzi, ulei de măsline ,
Pregătești așa: Tai pâinea în cuburi până aproape de bază. Pui bucățelele de cașcaval între cubulețe de pâine, ceapa mărunțită și picuri ulei de măsline. Împachetezi amestecul într-o folie de aluminiu, ca să nu se usuce și să devină foarte tare. Pui apoi la cuptor pentru circa 10 minute, atât cât să se topească cașcavalul. Cuptorul trebuie să fie preîncălzit.
Sfat! După ce s-a topit caș-cavalul, mai lași pâinea foarte puțin la cuptor, neînvelită, doar în cazul în care vrei să iasă mai crocantă. E un fel simplu și foarte bun.