Lasagna cu legume

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
1 pachet foi lasagna
500 g ciuperci
1 dovlecel
3 morcovi
1 țelină mică
3 cepe
1 ardei roșu
1 ardei galben
1 cutie roșii în bulion
1 cană suc de roșii
sare
piper
3-4 linguri ulei
Pregătești așa:
Cureți toate legumele. Rădăcinoasele le dai pe răzătoare, restul legumelor, tăiate cubulețe, le călești în ulei. După ce s-au înmuiat, adaugi roșiile în bulion și lași amestecul la foc mic până scade. Condimentezi după gust. În tavă pui jumătate din sucul de roșii, foi de lasagna, deasupra sos de legume, din nou foi de lasagna și tot așa până se termină ingredientele, ultimul strat fiind de foi. Torni restul de suc de roșii, dai tava la cuptor 40-50 de minute, la foc mic și servești cu parmezan deasupra.

Pregătire: 30 minute; Coacere: 50 minute
Rețetă de Lubița Iancu, Galați

Intră aici și vei găsi o altfel de lasagna.

Add Comment