Hot-dog de dovlecei

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
4 crenvurști de pui
4 dovlecei mici
150 g șvaițer sau cașcaval ras
1 lingură unt
ketchup
Pregătești așa:
Tai dovleceii în lungime și îi pui la fiert cam 5 minute, apoi le scoți semințele. Fierbi crenvurștii și pui câte unul în jumătățile de dovlecei, peste care ai presărat cașcaval ras, imediat ce le-ai scos semințele.
Ungi cu ketchup și presari peste dovlecei din nou șvaițer sau cașcaval ras. Acoperi cu cealaltă jumătate de dovlecei, de la care ai scos semințele și presari iar cașcaval sau șvaițer ras. Pui dovleceii într-un vas termorezistent uns cu unt și îl introduci în cuptorul încins, pentru 10 minute.

Pregătire: 20 minute; Coacere: 10 minute
Rețetă de Gabriela Constantinov, București

Iată aici ce preparat delicios poți face cu dovlecei.

Add Comment