Gulii umplute cu maioneză și șuncă presată

Rețetă  trimisă de Ana Olga Lászlo, loc. Hădăreni, jud. Mureș

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

4 porții
Pregătire: 20 minute
Fierbere: 10 minute

Îți trebuie:

  • 4 gulii albe
  • 200 g șuncă
  • 2 linguri smântână
  • 1 legătură pătrunjel
  • 200 g ciuperci
  • 2 cartofi potriviți
  • 2 ouă pentru maioneză
  • 2 linguri muștar
  • ulei
  • sare
  • piper

Pregătești așa:

Fierbi guliile, nu prea tare ca să nu se strivească. Pe jumătate fierte, le cureți în interior, ca să încapă în ele următoarea compoziție: Fierbi ciupercile, le tai mărunt, fierbi cartofii și îi tai cubulețe, șunca o tai mărunt și adaugi pătrunjelul verde. Faci maioneza cu cele 2 ouă și cele 2 linguri de muștar, pui ulei, sare, piper și smântână. Umpli guliile cu compoziția de mai sus, cu grijă să nu se strivească. Decorezi cu pătrunjel.

 

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!